Sa Mnom Su Rajska Blazhenstva I Paklene Muke...!

On je moja susta suprotnost;on ima sve sto meni nedostaje. Ne nadjesh li me odmah,ne gubi hrabrost;Propustish li me na jednom,potrazhi na drugom mjestu;Ja nedgje zastajem i Chekam Te!!! josh uvijek vazi ono :MOZDA SAM DUSU PRODALA,AL IMAM OCI NEVINE!

14.10.2007.

-_New life-New me-_-

helllloooooo ppl...evv i ja mal da pisnem sta...vak dosta toga se desilo fkt...

onog lika sam odpirila iako mi je jako tesko palo to,,,,,fkt svaka njegova rijec me stvarno zabolila...sad nisam toliklo aktivna sa doppingom,,nisam ni prije bila ali ...ugl to je veliki korak za mene i veoma sam ponosna na sebe!!!

sto se tice onog druga kojeg sam pominjala na pocetnim postovima,nish jos uvijek smo u veoma prisnom odnosu ...da! jos uvijek osjetim leptirice u njegovoj blizini ,,,a da ne pricam sta mi se desi kad me zagrli.......btw...ljudovi :D moji thnx puno na lojalnosti (onima koji su ostali uz mene) hehhee-Sad je trenutno aktuelan medju mojom ruljom jedan lik uuuu meddd je pravi .... al ga malo vuchem za nos al..neda se on...ett sad moram da bjezimm ljudovi moji ...pa cu vam uskora pisatttt....jubbbbim i jojjjjiimm......vasa

 S.W.N.