Sa Mnom Su Rajska Blazhenstva I Paklene Muke...!

On je moja susta suprotnost;on ima sve sto meni nedostaje. Ne nadjesh li me odmah,ne gubi hrabrost;Propustish li me na jednom,potrazhi na drugom mjestu;Ja nedgje zastajem i Chekam Te!!! josh uvijek vazi ono :MOZDA SAM DUSU PRODALA,AL IMAM OCI NEVINE!

06.04.2008.

_ Obichno s jeseni, kad je oblachno _

Budim se, udishem ustajali miris sobe. Zatim dugo, onako lezhechi, buljim nepomichno u strop. Nekada imam osjechaj da che se srushiti na mene, ali iz nekog razloga , meni nepoznatog, nikad ne biva tako.

Chutim i razmishljam. Slikam svijet svojim bojama pa zatim povlachim paralelu izmedju romantizma i realizma. Chesto tako, unesena u te moje fantazije, izgubim se i ne prepoznajem  stvarnost. Plashim se toga. Jer su fantazije same iluzije, a iluzije ispare kada nam najvishe trebaju i onda ostajem sama. To je moja bolna tachka. Ta grozna samocha koja me izjeda. Jednostavno ne zhelim  da ostanem zarobljena unutar svega. Ochu da postojim i istrajavam. Nije ovo nikakvo savrshenstvo. Savrshenstvo ne postoji, Ne, niko nije savrshen. Ovo je samo idealizam, a idealizam je samo tezhnja ka savrshenstvu !!!