Sa Mnom Su Rajska Blazhenstva I Paklene Muke...!

On je moja susta suprotnost;on ima sve sto meni nedostaje. Ne nadjesh li me odmah,ne gubi hrabrost;Propustish li me na jednom,potrazhi na drugom mjestu;Ja nedgje zastajem i Chekam Te!!! josh uvijek vazi ono :MOZDA SAM DUSU PRODALA,AL IMAM OCI NEVINE!

06.04.2008.

_ NEdelja_

Evo nedelja je. Ustala sam istovremeno na obje noge, ali se i ne zamaram vishe time. Neshto sam smirenija poslije jucherashnjeg burnog i teshkog dana. Ni sama ne mogu vjerovati da sam te ponovo izgubila. Ali ovaj put je sve svrsheno.

Sada sam ja ta koja nije sigurna da  zhelim da budem blizu tebe. Mislim, ja to hochu. Ja hochu da te imam kao prijatelja koji che u bilo koje doba dana i nochi  pomochi mi bash kao nekad, ali ti zhelish neshto vishe. Tebi nije dovoljna moja iskrenost, moj zagrljaj, moj prijateljski savjet, moj pogled. Ne ti to nechesh!

Ti zhelish da me posjedujesh, ti zhelish moje tijelo, zhelish vladati njime. Ali ja ti to nechu dopustiti. Naichi chesh na mnoge poput mene, ali nijedna neche biti ja. Tu gdje sam ja trebala biti sad je praznina. Bolna, puka i neizbjezhna praznina. Nju niko nikada neche mochi ispuniti sem mene, ali tebi to sad vishe nije vazhno a zapravo jeste.

Zhalim te samo zbog toga shto lazhesh sam sebe, samo zbog tog. Tvoj je izbor, ali nikada ne zaboravi staru prijateljicu koja te ludo voljela kao nikada ikoga prije. Takodje ne zaboravi da si ti istu tu prijateljicu pogazio i preshao preko nje kao preko starog otiracha.

Prijatelji odlaze i dolaze, ali ljubav, osjechanja i snovi ostaju neizbrisivo. Oni ostaju duboko zakopani u nama samima!

Sada odlazish kao pobjednik, ali vratichesh se bez igdje ikoga, povijenog repa, kad te svi napuste bash kao Kreonta u Antigoni !