beats by dre cheap

_Za tebe Nenade (:_

Ne poznajemo se perfektno dobro niti dugo, ali sa sigurnošću kažem da si ti jedna od rijetkih osoba koja se pokazala u pravom svijetlu za samo par mjeseci. Definisala bi te kao osobu koja ne skida osmijeh sa lica ( IZUZEV SITUACIJA KAD SE TJEŠI '' em0 curica '' NEŠO ), kao nešto unikatno i iskreno. Dok sam sa strane slušala ma daj zajebi to, ne treba ti to ne budi luda, od tebe sam samo primala nemoj da plačeš sve će biti dure, vidjet ćeš! I tako je sve i bilo.

Ti si taj koji je bio uz mene kad mi je bilo, mogu slobodno, reći najteže.Iako nismo znali šta je u pitanju, ti si stao i zauzeo se za mene ( awww (: ) i hwawa ti za to!

Međutim sad shvatam one tvoje riječi ne veži se ni za kog', a i one zavedi, navedi pa odjebi :D Upravo sam vidjela da se danas sve priče pretvore u bajke, i onda sve liče i izgube svoju svrhu! ( METAFORIČKI REČENO NEŠO (: )

Uvijek sam te onako površno gledala, smatrala te previše uzdignutom osobom, ali upravo sam uvidjela tu grešku. Nadam se da će mi Bog oprostiti taj VELIKI grijeh, jer ipak  na taj način gledati jednog anđela koji bdi i čuva drage osobe je jako loše.

Voljela bi da ima više osoba poput tebe, svijet bi bio puno bolji. Kada bi svako drugi imao barem dio tvog mišljenja o pojedinim stvarima ( IZUZEV SEX-a NEŠO ), vladali bi tvorci sreće i mudrosti svijetom !

Nije FEAKE nikakav, ali stvarno hwawa ti za sve!Svakim danom te sve više i više cijenim:Sve sam shvatila ali imam malu dilemu oko jedne stvari : ANĐELE KAKO TAKO VJEŠTO SKRIVAŠ SVOJA KRILA ?! (=

 

BTW, Nenade ja nisam nikakav em0, ja samo znam voljeti :D ***

Sa Mnom Su Rajska Blazhenstva I Paklene Muke...!
http://withoutlight.blogger.ba
17/03/2008 20:55