beats by dre cheap

_ hmwww (= _

Zashto se boriti za neke stvari bez cilja?!Iz svakog rata izadjem kao pobjednica, ali ne dobijem svaku bitku. Rijetki su ljudi koji me mogu slomiti. Moje je oruzhje moja pobjeda, a moja pobjeda je moj napad.

Moj poraz je vrijedan kao vasha pobjeda. Vi se slamate za trijumfe, a stimulaciju nalazite u mojim suzama. Ja svoju slavu nosim ponosno visoko dignute glave.Inatim vam svima, prkosim vashoj zavisti i smijem vam se u lice. Ono lice koje me bezbroj puta povrijedilo!Koje me bacalo u novu nedodjiju iznova.A chemu sve to,zar ne vidite da je ova moja okrutnost i uzvishenost samo moj odbrambeni mehanizam.Ja sam takva, ne dozvoljavam vam da mi toliko pridjete i povuchete me na lijevu stranu.Tako chu onda postati jedna od vas, stopljena sa okolinom u velikom nizu. A to nechu jer sam bolja od pojedinaca.

Ja sam ono o chemu vi mashtate od uvijek.Nije ovo prepotencija, ovo je realnost!Ja umijem da volim, i mene vole.Ne bash svi, ali da oni koji su mi blizu srca.Njih chujem pri svakom otkucaju!To su moji "chuvari" oni su moja hrana i piche, oni su moj oksigen i njih udishem.

Oni su tako chisti i veoma se istichu medju ovim gadnim smogom koji hara nebeskom plaveti i ogromnim mojim svodom.

Moji "chuvari" su jednostavni, a samo jednostavne stvari ne razocharavaju!!!

 

 

Vi nikada nechete biti ja, jer vi udishete smog, a smog ste sami vi !!! IZJEDAJTE SE !!!

Sa Mnom Su Rajska Blazhenstva I Paklene Muke...!
http://withoutlight.blogger.ba
18/03/2008 20:15