beats by dre cheap

_ za tebe Nenade part 2 _

*** Znas da su sad stvari izmakle kontroli, iako ga wowim (awww) necu preci preko ponosa i progutati onu gorku ovog puta. Puno je ljudi proletilo kroz moj zivot, ali niko nije ostavio ovakav trag. On mi je bio na prvom mjestu, necu lagati to ti vec odavno znas, ali posto su stvari ispale takve kakve jesu njega vise nema nigdje na mojim listama. Ili je prekrizen ili izbrisan!
Samim ishodima svega ovog odlucila sam ici i boriti se za svoj "plijen" :D Vise nemam prijatelja, sada su svi poznanici i drugari. Jedan shok je mislim dovoljan, nisam ih vise zasluzila, barem tako smatram. Zelim mu svu srecu svijeta i jos puno Amri koje ce postupiti totalno kontra od mene!
U sustini dobar je covjek, odlican. Ruku na srce jos ga volim to ne nestaje preko noci, ali moj ego je veci od svega toga!
Hvala za podrsku i za pomoc koja je uslijedila minut prije otvaranja "padobrana". Ovoga puta sam mirno sletjela i docekala se na nogama. Nisam osjetila bola onog tvrdog dna kad padnes, i nisam posjetila ona mjesta tamo gdje sam vec bila! :D
I da ne mislis da sam na tebe zaboravila:
Ti mi nisi drug nit poznanik, ti si jos uvijek onaj andjeo sto uvijek ima adekvatne rijeci u pravo vrijeme. Ti si onaj koji pruza ruku kada ti je potrebna. Ti si onaj iskreni covjek sa andjeoskim osobinama i rajskim srcem. Ti si ona svijetlost tame, svijetlost na kraju tunela!
A svima nama je potrebno malo te svijetlosti!!! :D ***

Sa Mnom Su Rajska Blazhenstva I Paklene Muke...!
http://withoutlight.blogger.ba
12/04/2008 14:36